Zoeken / Portalen

Online directory voor Nederlandse websites. Bekijk de partners van 123directory.nl

Shopping

Horloges in stijl > Online horloge shop voor dames en heren. Bestel alle bekende horloge merken online.
Koffie thee plaza > Online uw filterkoffie of koffiebonen bestellen? Voor de laagste prijzen koopt u online. Bijvoorbeeld via de koffie webshop van Koffie thee plaza. Hier vindt u alle premium koffie van Italiaanse merken tegen zeer interessante prijzen.
Tips voor het kerstfeest? Van kado's tot feestelijke aankleding: Kerstfeesten.nl >
Een kerstpakket bestellen? Bekijk het aanbod van de kerstpakket plus kerstpakketten webshop: Kerstpakketplus.nl > Alle originele kerstpakketten via 1 webshop te bestellen.
Muziek en films bekijken met de kerst? Hier vindt u streams: Kerstmuziekfilms.nl >
rose wijn >
Cadeau-artikelen.be >
Origineel-kado.be >
Een cadeau suggestie voor uw geliefde? Kies voor een fotosessie. Bezoek Cadeaugeschenk.nl >
Relatiegeschenken Den Haag >

Opleiding & werk

Een opleiding volgen om je mogelijkheden in je werk te vergroten? Bekijk het overzicht voor een thuisstudie HBO-bachelor op alleopleidingenencursussen.nl. Met een thuisstudie op HBO niveau bent u klaar voor de volgende stap in uw carriere. Kies de best passende HBO Bachelor thuisstudie uit het overzicht van het Alle opleidingen en cursussen overzicht. Ook voor volledige en korte hbo studies.

Sport

De nieuwe Garmin Fenix 5, 5s en 5x plus is gelanceerd. Bekijk wat de verschillen zijn en welke functionaliteit de Fenix 5 nu weer erbij heeft gekregen. Heeft Garmin zich weer overtroffen? Lees de review van de Garmin Fenix 5 / 5s / 5x plus op sport-logboek.nl en weet of het Garmin Fenix 5 5s & 5x plus sporthorloge een goede keuze is.

Dagdeals Heb jij al eens gehoord van dagdeals? Zo niet, dan moet je zeker verder lezen! Wij Nederlanders staan er natuurlijk bekend om dat wij gierig zijn en geen cent teveel willen uitgeven. Als... Start met online dating Liefde is natuurlijk het mooiste dat er is. Iedereen droomt ervan om een partner te hebben waarmee je samen door het leven kunt gaan, iemand die altijd achter je staat en altijd voor je klaar staat en van wie je... Actie kortingen Natuurlijk wil niemand meer geld betalen dan nodig is, daarom is het natuurlijk heel erg fijn dat het tegenwoordig zo makkelijk is om korting te krijgen. Zo zijn er verschillende actie kortingen te vinden. Naast ... Product vergelijken Op het moment dat je opzoek bent naar een specifiek product, zul je al snel merken dat je dit product bij vele verschillende winkels kunt verkrijgen. Daarnaast is het aanbod nu nog veel groter dankzij de webwinkels ... Seks en gezondheid Dat mensen graag seks hebben wisten we allang, maar dat het ook nog eens goed voor je gezondheid blijkt te zijn is natuurlijk extra mooi meegenomen! Seks levert niet alleen een goed gevoel op, ma... Vrouwen versieren Beste man. Je herkent het vast wel. Je gaat na een avondje uit stappen weer naar huis en bent voor de zoveelste keer weer vele leuke meiden tegen gekomen, maar hebt er geen enkele durven aan te spreken. Laat staat voo... Beleggen Beleggen wordt steeds populairder doordat het tegenwoordig op ieder moment en op elke locatie gedaan kan worden. Veel brokers zijn online actief en bieden hun diensten ook aan via een applicatie, zodat u ook op een telefoon of... Prijsvragen Iedereen heeft vast wel eens aan een prijsvraag deelgenomen. Deze prijsvragen bestaan in vele verschillende vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld prijsvragen waar iedereen aan mag deelnemen, terwijl er ook prijsvragen zijn die be... ​Geld verdienen met poker Het internet is voor vele mensen steeds belangrijker geworden. Het is hedendaags namelijk niet alleen maar een medium die ontspanning biedt, maar het is zelfs mogelijk om geld te verdienen met bepaalde websi...