Zoeken / Portalen

Online directory voor Nederlandse websites. Bekijk de partners van 123directory.nl

Shopping

Horloges in stijl > Online horloge shop voor dames en heren. Bestel alle bekende horloge merken online.
Koffie thee plaza > Online uw filterkoffie of koffiebonen bestellen? Voor de laagste prijzen koopt u online. Bijvoorbeeld via de koffie webshop van Koffie thee plaza. Hier vindt u alle premium koffie van Italiaanse merken tegen zeer interessante prijzen.
Tips voor het kerstfeest? Van kado's tot feestelijke aankleding: Kerstfeesten.nl >
Een kerstpakket bestellen? Bekijk het aanbod van de kerstpakket plus kerstpakketten webshop: Kerstpakketplus.nl > Alle originele kerstpakketten via 1 webshop te bestellen.
Muziek en films bekijken met de kerst? Hier vindt u streams: Kerstmuziekfilms.nl >
rose wijn >
Cadeau-artikelen.be >
Origineel-kado.be >
Een cadeau suggestie voor uw geliefde? Kies voor een fotosessie. Bezoek Cadeaugeschenk.nl >
Relatiegeschenken Den Haag >

Opleiding & werk

Een opleiding volgen om je mogelijkheden in je werk te vergroten? Bekijk op het Alle opleidingen en cursussen portaal het aanbod van HBO bachelor thuisstudies. Met een thuisstudie op HBS niveau bent u klaar voor de volgende stap in uw carriere. Kies de best passende HBO Bachelor thuisstudie uit het overzicht van het Alle opleidingen en cursussen overzicht. Ook voor volledige en korte hbo studies.

Sport

De nieuwe Garmin Fenix 5, 5s en 5x plus is gelanceerd. Bekijk wat de verschillen zijn en welke functionaliteit de Fenix 5 nu weer erbij heeft gekregen. Heeft Garmin zich weer overtroffen? Lees de review van de Garmin Fenix 5 / 5s / 5x plus op Sport logboek en weet of het Garmin Fenix 5 5s & 5x plus sporthorloge een goede keuze is.

Huishoudelijke apparaten De inrichting van een huis is erg belangrijk voor de sfeer van het huis. Bij de inrichting van het huis wordt niet alleen aan het interieur gedacht, maar ook aan de toegankelijkheid en de ruimte die wordt gecre... Hanglampen kopen Vooral voor wie weinig ruimte in huis heeft, is een hanglamp natuurlijk ideaal. Het neemt namelijk geen ruimte in beslag op de vloer of aan de wand, plekken die je uiteraard goed voor andere dingen gebruiken kunt. Dus ... Cashback korting Wat is cashback korting nou precies? Het woord cashback zegt het eigenlijk al, je krijgt een deel van het geld van je aankoop terug. Hoeveel dit is en hoe het precies werkt verschilt per actie, soms kun je ... Speelgoed Weet u nog hoe leuk u het vroeger zelf vond om speelgoed uit te zoeken? Hetzelfde geldt voor de kinderen van tegenwoordig. Wanneer ze dus lief zijn geweest of jarig zijn, is speelgoed altijd een leuk cadeau. U kunt ervo... Start met online dating Liefde is natuurlijk het mooiste dat er is. Iedereen droomt ervan om een partner te hebben waarmee je samen door het leven kunt gaan, iemand die altijd achter je staat en altijd voor je klaar staat en van wie je... Vrouwen versieren Beste man. Je herkent het vast wel. Je gaat na een avondje uit stappen weer naar huis en bent voor de zoveelste keer weer vele leuke meiden tegen gekomen, maar hebt er geen enkele durven aan te spreken. Laat staat voo... Koopjes in de sale Veel mensen genieten er ontzettend van om een dagje lekker te gaan winkelen. Bij de aankoop van een nieuw shirt of een nieuwe broek, wordt je vaak een stuk vrolijker. Dit geldt vooral op het moment dat... Nieuwe verzorgingsproducten De afgelopen jaren wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de zogenoemde verzorgingsproducten. Deze producten zorgen ervoor dat de huid gezond blijft en in een goede staat verkeert. Dit is voor vrouwen erg ... Tweedehands artikelen De laatste jaren zijn mensen steeds eerder bereid om tweedehands artikelen te kopen dan voorgaande jaren. Dit heeft voornamelijk te maken met de aanhoudende economische crisis, waardoor de mensen in feite minder g...