Afslank tips

Afslank tips

Ben jij van plan om de komende tijd af te slanken, maar weet je niet precies hoe je dit moet doen en wil je niet een al te streng dieet volgen? Dan heb je misschien wel iets aan de 4 onderstaande tips. Deze tips hebben allen een invloed op het lichaam en zorgen er zodoende voor dat je slanker word, mits je deze tips wel goed op blijft volgen natuurlijk. Bekijk nu zelf ook de onderstaande afslank tips en voel je weer lekker in je eigen vel.

Aardbeien hebben een goede invloed op de lijn

Het is natuurlijk al algemeen bekend dat aardbeien zeer gezond zijn, maar ze helpen ook nog eens bij het afvallen. Dit komt in de eerste plaats door het feit dat een aardbei weinig calorieën bezit, waardoor ze zelfs met een beetje suiker nog gezond zijn. Daarnaast beschikken aardbeien over vitamine B9 en dragen ze bij aan het ijzer-, mangaan-, calcium- en magnesiumgehalte in het lichaam. Een aardbei is zodoende zeer goed voor het lichaam en het kan dus zeker geen kwaad om deze te eten.

Genoeg eiwitten

Eiwitten zijn erg belangrijk voor de stofwisseling en zijn zodoende erg belangrijk voor het lichaam. Voedingsproducten waarin veel eiwitten zitten en die een lage glycemische index hebben, zijn zeer belangrijk op het moment dat je wilt afslanken. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan mager vlees, magere zuivelproducten, volkorenproducten en peulvruchten.

Eet voldoende vis

Het is belangrijk om geregeld vis te eten. Dit komt voornamelijk door het feit dat vissen weinig calorieën hebben en daarnaast een aantal onmisbare voedingsstoffen hebben. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is goed om zowel magere als vette vis te eten. Deze beschikken namelijk beide over aparte stoffen die allebei belangrijk voor het lichaam zijn.

Koffie, afvallen en sporten

Een belangrijk gegeven is natuurlijk dat koffie van zichzelf geen calorieën bevat, maar dat deze voornamelijk van de producten die we erbij doen komen, zoals melk, caramel, suiker en mokka. Mensen die graag willen afvallen maar niet sporten, kunnen beter niet teveel koffie drinken aangezien dit het metabolisme kan verstoren waardoor de kans op hongerbuien groter wordt. Dit leidt er uiteindelijk toe dat mensen meer gaan eten en hierdoor dus niet af zullen vallen. Voor mensen die afvallen en wel aan sport doen, kan de koffie juist bijdragen aan de intensiteit of de duur van een workout, waardoor er dus meer verbrand kan worden.

Terug naar overzicht