Herfst geurtjes

Herfst geurtjes

De zonnestralen worden alweer iets minder sterk en er vormen zich steeds meer en steeds vaker wolken in de lucht. Het einde van de heerlijke en verrassend warme zomer is weer in zicht en het wordt dus vanzelf weer tijd voor de herfst. Ben jij er nog niet helemaal klaar voor om deze geweldige zomer te vergeten en wil je graag nog even terug naar dat heerlijke rustgevende gevoel? Dan is het misschien wel een goed idee om gebruik te gaan maken van de zonnige en fleurige geuren die je in de vijf onderstaande parfums kunt vinden. Deze geuren doen je allen terugdenken aan de heerlijke zomer, waardoor je nog even door kunt genieten van de zorgeloosheid.

Rituals Magnolie & Pink Pepper

Deze geur is zeker geschikt voor de vrouwen die houden van een heerlijke bloemige geur. De gehele parfum is gebaseerd op de tuin van Eden. Zodoende kun je hier een heerlijke combinatie van een zoete, bloemige en sensuele geur vinden

Marc Jacobs Honey

Met deze heerlijke parfum zul je je zeker weer in de zomer wanen. Naast het feit dat het flesje over een mooi en fleurig design beschikt, is de combinatie van de geuren ook fantastisch. Door het gebruik van een verleidelijke bloemengeur met een vleugje fruitige punch en een sappige mandarijn en peer, weet je zeker dat je de gehele dag lekker ruikt.

Guess Girl Belle

Dit mooie flesje beschikt over een heerlijke geur, die zeker goed in de smaak zal vallen bij jouw en de mensen in je omgeving. Ook deze parfum beschikt over een fruitige geur met bessen. Daarnaast is er nog de geur van roze champagne met accenten van viooltjes, pioenroos en jasmijn.

Esprit Woman

Dit lekker geurtje beschikt over een frisse geur met citroen en appel. Daarnaast kun je hier ook een vleugje jasmijn, muskusnoten en mos ruiken. Geniet nu zelf ook van deze heerlijke zomerse geur en waan je weer even helemaal terug op vakantie.

Chloé Ally

De nummer 1 is toch zeker wel de parfum van Chloé Ally, die voorzien is van een rozengeur met accenten van pioenroos en magnolia. Naast de heerlijke geur beschikt deze parfum ook over een ander leuk punt, namelijk het feit dat de geur is verpakt in een medaillon met ketting, waardoor je deze overal mee naartoe kunt nemen.

Terug naar overzicht