Kindervrije vakanties

Kindervrije vakanties

De vakantie is natuurlijk het ultieme moment om te genieten van alle rust en ontspanning die u na een jaar hard werken heeft verdiend. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat men opzoek gaat naar bestemmingen waar voldoende rust te vinden is. Door het verlangen naar rust worden vaak de badplaatsen vermeden, aangezien hier vaak jongeren en kinderen te vinden zijn, die nogal druk kunnen zijn en zodoende de rust verstoren. Dit is echter helemaal niet nodig, aangezien er hedendaags nog een mogelijkheid is om de optimale rust te verkrijgen, namelijk het reizen naar een kindervrij hotel.

Kindervrij hotel

Het wordt steeds populairder voor volwassenen om naar een hotel te reizen waar kinderen niet worden toegelaten. Dit klinkt als een soort discriminatie maar dit is natuurlijk niet het geval. In deze hotels staat rust en ontspanning namelijk voorop en dit is vrijwel onmogelijk op het moment dat er veel kinderen aanwezig zijn. Er zijn een aantal landen die al volop met dit nieuwe systeem aan het experimenteren zijn, waaronder Kreta, Turkije en de Caraïben. Op dit moment zijn er zo'n 6 procent van alle hotels alleen voor volwassenen. Dit betekent uiteraard dat er nog voldoende hotels zijn waar zowel volwassenen als kinderen terecht kunnen, waardoor dit geen problemen oplevert.

De prijzen

De prijzen die in deze hotels gehanteerd worden zijn vaak redelijk hoog. Dit komt doordat deze hotels ook vaak over 4 of 5 sterren beschikken, waardoor u zeker bent van een hoge kwaliteit en een luxe uitstraling. De laatste tijd komen er echter ook steeds meer hotels die zich uitsluitend op de volwassenen richten en die lagere prijzen hanteren. Zodoende is het voor iedereen mogelijk om op een kindvrije vakantie te gaan en dus te genieten van een heerlijke rustige vakantie, zonder continu geconfronteerd te worden met spelende en schreeuwende kinderen.

Terug naar overzicht