Vrouwen versieren

Vrouwen versieren

Beste man. Je herkent het vast wel. Je gaat na een avondje uit stappen weer naar huis en bent voor de zoveelste keer weer vele leuke meiden tegen gekomen, maar hebt er geen enkele durven aan te spreken. Laat staat voor een date uit te nodigen. Of je bent aan de praat geraakt met een leuke meid, maar ziet haar vervolgens ervan door gaan een ander die net iets kwieker is dan jij. Ja, een ding is zeker. Je kunt wel wat tips, technieken en suggesties gebruiken voor bij het versieren van vrouwen. Wist je maar hoe te handelen of wat te zeggen als je die leuke meid tegen komt. Het zijn vragen die vele mannen reeds voor je hebben gesteld.

Tips van de expert in vrouwen versieren

Maar wees niet bevreest. Net als jij zijn er ook vele mannen voor je die iets aan hun onzekerheid hebben kunnen doen. Bijvoorbeeld met hulp van dating expert Al Phadoc. Deze expert in vrouwen versieren heeft reeds honderden mannen op weg geholpen naar een beter liefdesleven. En niet alleen anderen, ook zelf heeft hij reeds vele vrouwen kunnen versieren voor bijvoorbeeld een one-night stand. Je kunt dus ook echt spreken van een expert met ervaring in het veld. We hebben enkele tips van hem gekregen als voorproefje op wat je kunt verwachten als je het versier boek of de cursus vrouwen versieren van Al Phadoc volgd. Ben jij de volgende die weet hoe hij een vrouw op de juiste effectieve wijze moet versieren?

Oogcontact

Een vrouw versieren start met misschien wel het belangrijkste eerste contact dat er bestaat. Heb je een vrouw op het oog, dan weet je direct dat er belangstelling wederzijds is als er oogcontact is. Een volgende stap maken is dan al een stuk gemakkelijker, want je hebt immers al de aandacht. Je kunt dan zelfverzekerder op de vrouw afstappen voor een praatje. Het onderwerp maakt niet eens veel uit. Kies bijvoorbeeld een onderwerp dat bij de locatie waar je je bevind past. Het gaat erom dat je het eerste contact maakt. En als dit vlot verloopt, dan weet je dat er een connectie is en gaat de rest vanzelf. Tip: Ga niet alleen over jezelf praten, maar toon vooral ook interesse in haar. En gaat het gesprek vlot, bied haar dan bijvoorbeeld een drankje aan. Blijf als het gesprek is afgelopen niet hangen, maar ga terug naar je vrienden. Anders kom je misschien opdringerig over en dat is iets wat je zeker niet wil.

De klik

Je weet pas echt of je beet hebt als je het later op de avond nog een keertje probeerd voor een praatje. Wil ze geen persoonlijk contact, dan weet je genoeg: geen interesse. Je moet echter goed onthouden dat vrouwen dezelfde onzekerheden hebben als jij. Als je zelfvertrouwen uit straald, dan weerspiegeld zich dit terug op je gesprekspartner. Je maakt dan vanzelf een goede indruk. En grote kans dat als er een klik is tussen jou en een vrouw, dat het dan ook verder zal gaan dan alleen een gesprekje.

Meer tips en advies nodig? Neem dan contact op met Al Phadoc. Je kunt dit heel eenvoudig doen door je nummer achter te laten op zijn website over vrouwen versieren. Hij neemt dan zelf contact met je op. En wie weet is de cursus vrouwen versieren met date garantie wel iets voor jou. Succes verzekerd!

Terug naar overzicht