Zoeken / Portalen

Online directory voor Nederlandse websites. Bekijk de partners van 123directory.nl
Ontketen de kracht van kennis voor succes op www.kennisvragen.nl, jouw one-stop-oplossing voor persoonlijke en professionele groei. Bereid je voor op carrièreversnelling, doorbraken in technologie en meer, enkel één klik verwijderd. Begin vandaag nog met het transformeren van je leven op Kennisvragen.nl!
Ontdek www.landkaartenindex.nl, je ultieme gids voor de verborgen schatten van Nederland! Met ons uitgebreide aanbod aan informatieve land- en stadskaarten, kun je eenvoudig je weg vinden naar de mooiste plekken in ons land. Begin je avonturen vandaag nog en transformeer je reiservaringen met Landkaartenindex.nl!

Shopping

Horloges in stijl > Online horloge shop voor dames en heren. Bestel alle bekende horloge merken online.
Koffie thee plaza > Online uw filterkoffie of koffiebonen bestellen? Voor de laagste prijzen koopt u online. Bijvoorbeeld via de koffie webshop van Koffie thee plaza. Hier vindt u alle premium koffie van Italiaanse merken tegen zeer interessante prijzen.
Tips voor het kerstfeest? Van kado's tot feestelijke aankleding: Kerstfeesten.nl >
Een kerstpakket bestellen? Bekijk het aanbod van de kerstpakket plus kerstpakketten webshop: Kerstpakketplus.nl > Alle originele kerstpakketten via 1 webshop te bestellen.
Muziek en films bekijken met de kerst? Hier vindt u streams: Kerstmuziekfilms.nl >
rose wijn >
Cadeau-artikelen.be >
Origineel-kado.be >
Een cadeau suggestie voor uw geliefde? Kies voor een fotosessie. Bezoek Cadeaugeschenk.nl >
Relatiegeschenken Den Haag >

Opleiding & werk

Een opleiding volgen om je mogelijkheden in je werk te vergroten? Bekijk het overzicht op alleopleidingenencursussen.nl. Met een thuisstudie op HBO niveau bent u klaar voor de volgende stap in uw carriere. Kies de best passende HBO Bachelor thuisstudie uit het overzicht van het Alle opleidingen en cursussen overzicht. Ook voor volledige en korte hbo studies.

Sport

De nieuwe Garmin Fenix 5, 5s en 5x plus is gelanceerd. Bekijk wat de verschillen zijn en welke functionaliteit de Fenix 5 nu weer erbij heeft gekregen. Heeft Garmin zich weer overtroffen? Lees de review van de Garmin Fenix 5 / 5s / 5x plus op Sport logboek en weet of het Garmin Fenix 5 5s & 5x plus sporthorloge een goede keuze is.

Kindvriendelijke reizen Bent u toe aan een ontspannende vakantie met het gehele gezin? Dan zijn de reizen die hieronder worden genoemd misschien wel iets voor u. Al deze reisbureaus en bestemmingen zijn zeer kindvriendelijk, waardoor u... Is het mogelijk om het zonnesysteem uit te breiden? Het komt regelmatig voor dat een huishouden niet tevreden is met de hoeveelheid zonnepanelen en wilt vaak uitbreiden. Het komt ook relatief vaak voor dat men vraagt of het mogelijk is... Afslank tips Ben jij van plan om de komende tijd af te slanken, maar weet je niet precies hoe je dit moet doen en wil je niet een al te streng dieet volgen? Dan heb je misschien wel iets aan de 4 onderstaande tips. Deze tips hebben all... Social media Social media is de laatste jaren een steeds grotere rol gaan spelen in de samenleving. Dit komt voornamelijk omdat social media het mogelijk maakt om op ieder moment van de dag contact met elkaar te zoeken. Daarnaast kun j... Actie kortingen Natuurlijk wil niemand meer geld betalen dan nodig is, daarom is het natuurlijk heel erg fijn dat het tegenwoordig zo makkelijk is om korting te krijgen. Zo zijn er verschillende actie kortingen te vinden. Naast ... Nieuwe verzorgingsproducten De afgelopen jaren wordt er steeds meer gebruik gemaakt van de zogenoemde verzorgingsproducten. Deze producten zorgen ervoor dat de huid gezond blijft en in een goede staat verkeert. Dit is voor vrouwen erg ... Herfst geurtjes De zonnestralen worden alweer iets minder sterk en er vormen zich steeds meer en steeds vaker wolken in de lucht. Het einde van de heerlijke en verrassend warme zomer is weer in zicht en het wordt dus vanzelf weer tijd ... Dagdeals Heb jij al eens gehoord van dagdeals? Zo niet, dan moet je zeker verder lezen! Wij Nederlanders staan er natuurlijk bekend om dat wij gierig zijn en geen cent teveel willen uitgeven. Als... Worden we vrolijk van shoppen? Ben jij iemand die graag gaat shoppen en besteed je hier dan ook veel tijd en aandacht aan? Dan is de vraag; worden we vrolijk van shoppen? Zeker relevant voor jou. Veel mensen gaan namelijk shoppen op he...